Murlan Black Sweatshirt For Women

25.00

Me logo të qepur (with stitched logo )

SKU: N/A Category: Tag:

Murlan Black Sweatshirt For Women që ju prezentojmë është një produkt i dizajnuar me kujdes dhe vëmendje të veçantë për të siguruar një përvojë të këndshme dhe të qëndrueshme për përdoruesit tanë. Kjo sweatshirt është bërë nga një material i cili është i lëngshëm, i qëndrueshëm dhe i lehtë për tu mbajtur, duke ju siguruar një komoditet dhe një kujdes të lehtë për të. Me një stil minimal dhe modern, sweatshirt është ideale për të veshur në aktivitetet e përditshme, nga stërvitja e sportive deri në shëtitje me miqtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Murlan Black Sweatshirt For Women”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart